fbpx
4.7/5

Werkwijze

Bedrijfsontruiming

Onze werkwijze

Zo gaan onze ontruimers te werk

Na bevestiging van uw offerte aanvraag, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Zo zorgen we er voor dat de ontruiming volledig naar uw wens verloopt. Er is geen bezichtiging nodig als wij voldoende informatie hebben aan de hand van de bijgevoegde foto’s in de offerte aanvraag.

Afhankelijk van uw wensen starten wij de ontruiming. Zo kan het nodig zijn dat het tapijt wordt verwijderd, maar het kan ook voorkomen dat de lampen en de vloerbedekking aanwezig mogen blijven. Eventuele spullen van waarde die achter zijn gebleven worden netjes naar u als rechtmatige eigenaar gebracht. Spullen die hergebruikt kunnen worden krijgen via ons een tweede leven en worden bij de kringloop of het goede doel aangeboden. Nadat het pand helemaal ontruimt is leveren wij deze, bezemschoon en met uw instemming, aan u of een andere partij op.

Werkwijze

Betrouwbaarheid

PROVK-garantie keurmerk

Om onze kwaliteit te garanderen, werken wij op basis van onderstaand PROVK-garantie keurmerk. Zo weet u waar u op kunt rekenen en leveren wij altijd goed werk voor al onze klanten.

PROVK-garantie keurmerk
Klantbeloften

daarom Ontruimt.nl

Waarom mensen voor ons kiezen

Klanten vertellen...