fbpx
4.7/5

Verhuisbedrijf

4.8/5
- Beoordeeld met een 9,8/10
Verhuisbedrijf

Over deze dienst

Onze verhuizers staan voor u klaar

Wij zijn ook beschikbaar als verhuisbedrijf. Wij helpen u graag bij uw verhuizing en kunnen dit proces zorgeloos voor u uitvoeren dankzij onze ervaring en professionele middelen. Wij begrijpen de uitdagingen en stress die vaak komen kijken bij het verhuizen. Wij willen dit proces graag zo soepel en zorgeloos laten verlopen voor u. Wij focussen ons dan ook altijd op heldere communicatie en volledige ontzorging. Dit geldt voor de fase voor de verhuisdag als op de verhuisdag zelf. Dit zorgt ervoor dat u zich volledig kan focussen op het gene wat er echt toe doet, namelijk het nieuwe avontuur. Wij vertellen u graag over het proces, de voordelen om ons in te schakelen en de kosten met in het bijzonder onze totaalofferte.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier (korte versie)
Onze klantbeloften
Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op: 033-2035009 of e-mail naar info@ontruimt.nl.

Oplevergarantie
Oplevergarantie bij de ontruiming

Reviews van onze klanten

Overzichtelijke aanpak

Hoe wij te werk gaan

Als verhuisbedrijf weten wij dat een verhuizing meer is dan alleen het verplaatsen van spullen op de verhuisdag zelf. Op het moment dat u een vrijblijvende offerte aanvraagt of contact met ons opneemt bespreken wij de situatie natuurlijk graag met u. Wij brengen samen met u de situatie in kaart. Om wat voor type woning gaat het? Een drive-in, appartement of vrijstaand huis? Wat is de bereikbaarheid van de woning en wat is de locatie van de nieuwe woning? Het type woning en de bereikbaarheid zijn natuurlijk ook relevante vragen voor de situatie van de nieuwe woning. Wij plannen daarna graag een vrijblijvende bezichtiging met u. Zo kunnen onze vakmannen op locatie de situatie goed beoordelen zodat beide partijen een volledig beeld hebben van de situatie. Denk hierbij aan de indeling van de woning, de ruimte in de woning en uw wensen. Staan er bijzondere spullen in de woning die extra aandacht verdienen? Dat bespreken wij direct met u waarbij wij u altijd meenemen in het proces. Hierna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, daar staat ook de afgestemde verhuisdatum op.

Nu de eerste fase is doorlopen kunnen wij als verhuisbedrijf de vervolg stappen voor u uitvoeren, maar als u dat liever zelf doet begrijpen wij dat uiteraard al te goed. Hiermee bedoelen wij natuurlijk het inpakken van alle spullen. Wij bespreken het proces altijd uitvoerig met u zodat dit zo soepel mogelijk verloopt. Alle kasten dienen bijvoorbeeld leeg te zijn en alles moet in dozen ingepakt worden. De meubels zelf hoeft u niet in te pakken. Onze vakmannen nemen deze taak op zich zodat alle spullen veilig op de bestemming van de nieuwe woning terecht komen. Wij laden de verhuiswagen vervolgens op een veilige en efficiënte manier in. Zo kunnen uw spullen tijdens het transport niet verschuiven en beschadigen. Wij communiceren tijdens deze fase altijd duidelijk met u. Zo weet u wanneer wij de weg op gaan en kunt u daar rekening mee houden als u dat wenst. Mogelijk rijdt u graag voor ons uit om ons op locatie te ontvangen of achter ons aan om tegelijk op locatie te arriveren. Ons team van specialisten zorgt bij aankomst op het nieuwe adres voor een zorgeloze en vlotte ervaring met het uitladen van de bezittingen. Heeft u een plattegrond gemaakt waar alle spullen naar toe kunnen? Super, dan houden wij die voor u aan en brengen wij alle spullen naar de juiste bestemming in de woning. Voor grote items mag u ons altijd vragen om die direct op de juiste plek in de ruimte te zetten.

De voordelen van een verhuisbedrijf

Een verhuisbedrijf biedt meerdere voordelen. Deze zetten wij hier graag voor u uiteen. Onze verhuizers hebben al tal van verhuizingen uitgevoerd. Zij zijn daardoor handig geworden in het proces. Dit zorgt ervoor dat u veel tijd bespaart in het gehele proces. Het bespaart u naast tijd ook veel energie. Het hele proces is meer dan alleen de verhuisdag zelf. Dit kost al genoeg energie waar u dan meer van heeft omdat u niet zelf met alle spullen hoeft te sjouwen. Door onze kennis en beschikking over professionele materialen kunnen wij uw bezittingen veilig en efficiënt verhuizen. De combinatie van onze technieken en veiligheidsmaterialen minimaliseert de kans op beschadigingen aan zowel uw bezittingen als muren of deurposten in de woning. Een ander groot voordeel is het verminderen van stress. Het gehele proces kan veel stress met zich meebrengen. Met onze verhuisservice ontzorgen wij u graag tijdens de verhuizing en willen dit proces probleemloos laten verlopen voor u. Hierdoor heeft u meer energie voor belangrijkere dingen en ervaart u geen onnodige stress.

Of bel 033-2035009

Overzichtelijk

De kosten van een verhuisbedrijf

Een ander relevant punt zijn de kosten van een verhuisbedrijf. Dit hangt af van diverse factoren en kan daardoor verschillen. Hier benoemen wij de belangrijkste factoren die invloed hebben op de prijs van een verhuizing. De grootste en meest bekende factor is natuurlijk de hoeveelheid die verhuist moet worden. Meer spullen betekent dat proces langer duurt, denk hierbij bij het eventuele inpakken, het inladen, vervoeren en het uitladen van alle spullen. Het is daarbij van groot belang dat de spullen goed zijn ingepakt voor de verhuisdag. Veel kleine losse spullen zorgen voor een exponentiële toename in de tijd die het proces kost. Een andere belangrijke en bekende factor is de afstand tussen de woning waar de spullen ingeladen moeten worden en de woning waar de spullen uitgeladen moeten worden. Een langere afstand brengt meer kosten en ook meer tijd met zich mee. Een verhuizing binnen een stad is over het algemeen goedkoper dan een verhuizing naar een ander deel van het land. Een andere factor die vaak minder bekend is maar zeker invloed heeft op de prijs is de toegankelijkheid van de woning. Dit geldt natuurlijk voor zowel de oude als nieuwe woning. Een situatie waarbij de woning slecht bereikbaar is, de beweegruimte klein is en alle spullen langs kleine trappen moeten brengt een hogere prijs met zich mee. De laatste factor die invloed heeft op de prijs zijn eventuele extra diensten. Wenst u dat wij de oude woning schoonmaken voor de verkoop/oplevering, of een deel van de inboedel ontruimen als die spullen niet mee hoeven naar de nieuwe woning? Dit kunnen wij ook voor u doen, zodat u daar geen omkijk meer naar heeft.

Kosten verhuizen
PROVK-garantie keurmerk

Betrouwbaar

PROVK-garantie keurmerk

Om onze kwaliteit te garanderen, werken wij op basis van onderstaand PROVK-garantie keurmerk. Zo weet u waar u op kunt rekenen en leveren wij altijd goed werk voor al onze klanten.