fbpx
4.7/5

Spoedontruiming

4.8/5
- Beoordeeld met een 9,8/10
Spoedontruiming

Over deze dienst

Onze ontruimers staan voor u klaar

Een spoedontruiming kan nodig zijn in situaties waarbij snel nog niet snel genoeg is. Zit er spoed achter uw ontruiming dan staan wij voor u in de startblokken om te helpen bij uw spoedontruiming. Er komt vaak erg veel organisatiewerk kijken bij situaties waardoor met spoed ontruimt moet worden. In korte tijd moet er veel geregeld worden.

De organisatie van de ontruiming kost veel tijd en energie, daarom nemen wij uw zorgen uit handen. Ons team van professionals regelt uw spoedontruiming binnen zeer korte termijn zodat u weer verder kan. Hierdoor houdt u tijd en energie over voor de belangrijke dingen.

Een ontruiming kan in veel gevallen ruim van tevoren worden ingepland. Er bestaan echter ook veel situaties waarin dit geen optie is en de ontruiming zo snel mogelijk uitgevoerd moet worden. Dit kan komen door een overlijdensgeval, een gerechtelijke uitspraak of faillissement.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier (Woningontruiming pagina)
Onze klantbeloften
Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op: 033-2035009 of e-mail naar info@ontruimt.nl.

Oplevergarantie
Oplevergarantie bij de ontruiming

Reviews van onze klanten

Overzichtelijke aanpak

Wat is een spoedontruiming?

Een ontruiming is een project op zichzelf maar vaak ook onderdeel van een grote project, zoals de verkoop van een woning. Er is dan vaak genoeg tijd om de ontruiming te regelen en te plannen. Spullen kunnen dan in alle rust worden uitgezocht en voor diverse spullen kan een nieuwe bestemming gezocht worden. Er zijn echter ook gevallen waarin er spoed is geboden bij de opdracht. Een kamer in een verzorgingshuis is hier misschien wel de bekendste vorm van. Spoedontruimingen vinden vaak binnen 24 of 48 uur plaats. In dit soort situaties moet de spoedontruiming altijd praktisch worden aangevlogen. Dit betekent dat er vaak een groter team wordt ingezet en dit veel precisie vraagt in de logistieke uitdaging.

Het verschil met een standaard ontruiming die verder van te voren wordt gepland is dat er bij een spoedontruiming veel emotionele lading zit op de uitdaging. De situatie brengt vaak veel stress en onzekerheid met zich mee. In het geval dat er een zorgkamer ontruimt moet worden kan er ook veel emotionele lading zitten op de situatie door het overlijden van de bewoner. Op het praktische punt worden er voor een ontruiming met spoed vaak meer ontruimers en materiaal ingezet om de korte deadline te kunnen garanderen.

Door het nieuws dat u krijgt kan er veel veranderen en komt er in korte tijd veel op u af. Wij begrijpen goed dat u zich eerst bezig wilt houden met de zaken die echt belangrijk zijn. Door de korte termijn en focus op andere dingen is de praktische uitvoering van een ontruiming vaak een doorn in het oog. Als ontruimbedrijf kunnen wij u hier volledig in ontzorgen. De tijd en energie die u kwijt bent aan de ontruiming kan er ook voor zorgen dat dit ten koste gaat van andere belangrijke punten zoals het uitzoeken van zaken met emotionele waarde.

Waarom een spoedontruiming uitbesteden?

Wij hebben als professioneel ontruimingsbedrijf veel ervaring met spoedontruimingen. Wij zien ze in alle soorten en maten. Van zorgkamer tot woning en van appartement tot schuurtje. Wij kunnen u volledig ontzorgen en voeren de opdracht snel en vakkundig uit. Het uitbesteden van de opdracht levert u vooral twee dingen op waarvan u niet genoeg kunt hebben in een emotioneel lastige periode, namelijk tijd en energie. In de stressvolle situatie zijn er naast de ontruiming nog veel meer zaken die geregeld moeten worden. Dit kan ten koste gaan van elkaar als dat niet op de juiste manier gebeurd.

Het uitbesteden van de spoedontruiming maakt het voor u mogelijk om meer aandacht te geven aan de juiste afwikkeling van de situatie. Wij adviseren dan ook altijd om een korte inventarisatie te doen van de (middel)grote spullen. Zodra u deze in kaart heeft gebracht kunt u uitzoeken wat er met de spullen moet gebeuren binnen uw directe kring van familie en vrienden. Dit omvat vaak het grootste deel van de inboedel waardoor u daar geen omkijk meer naar heeft. Hiervoor kunt u ons als ontruimbedrijf inschakelen en zorgen wij voor de praktische oplossing van het verhuizen of ontruimen van die spullen. Op die manier heeft u meer tijd om door de kleine spullen te zoeken naar items met emotionele waarde.

Wij hanteren ook een flexibele planning wat het mogelijk maakt dat wij buiten kantoortijden en in het weekend de spoedontruiming voor u kunnen uitvoeren. Dit gaat samen met persoonlijke service. Wij begrijpen de stressvolle periode die u doormaakt en willen u daar graag in ontzorgen? Zijn er items nog niet boven water die u wel graag wilt bewaren? Geef dit bij ons aan en ons team zal proberen de spullen voor handen te krijgen en deze zullen met zorg aan u worden overgedragen.

Er is een goede kans dat het verzorgingstehuis, de verhuurder of makelaar oplever voorschriften hanteert waar u zich aan moet houden. Ook hierin kunnen wij een rol van betekenis voor u spelen. Extra werkzaamheden zoals het verwijderen van de vloer of demontage-/herstelwerkzaamheden kunnen wij ook voor u uitvoeren bij een spoedontruiming. Wij adviseren u om dit goed na te vragen bij de instantie of persoon aan wie u moet opleveren. Vaak staat dit in de voorwaarden of krijgt u daar een formulier van overhandigd. Een kopie van dit document kunt u altijd overhandigen aan een van onze vakmannen die daar wel raad mee weten.

Of bel 033-2035009

Overzichtelijk

Een spoedontruiming, wat kost dat?

De prijs voor een spoedontruiming is vaak in lijn met de prijs voor een ontruiming zonder het spoed karakter. Door de spoed situatie wordt er vaak een toeslag gerekend maar dit hangt af van de situatie. De prijs van een normale ontruiming wordt bepaald door factoren zoals de grote van een ruimte, de bereikbaarheid van de locatie, eventuele extra werkzaamheden en de hoeveelheid spullen. De toeslag wordt bepaald door de hiervoor genoemde factoren in combinatie met de gestelde deadline. In onderstaande afbeelding ziet u een brede indicatie van de totaalprijs van een gemiddelde spoedontruiming. Gaat het om een kleine ruimte met weinig spullen? Dan zal de prijs meer bij de linker pijl liggen. Gaat het om een grote ruimte die vol staat en waarbij ook extra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden? Dan ligt de prijs meer bij de rechter pijl. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten voor een exacte prijs.

Kosten spoedontruiming

* De gemiddelde prijzen van een spoedontruiming.

Aanpak

Hoe gaat een spoedontruiming in zijn werk?

Op het moment dat u te horen krijgt of ziet dat er een spoedontruiming nodig is kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen de situatie bespreken en u voorzien van tips om overzicht te houden in de stressvolle situatie. Wij plannen met u vaak een online bezichtiging op korte termijn om nog sneller te kunnen schakelen. Op basis van deze bezichtiging ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Na acceptatie van de offerte gaat het team van ontruimers snel aan de slag. Hierbij zal rekening worden gehouden met de gestelde deadline.

De inboedel wordt weggehaald en verwerkt zoals we met u zijn overeengekomen. Spullen die dat verdienen worden bijvoorbeeld aangeboden bij onze partners voor een tweede leven. Het kan ook betekenen dat wij items voor u naar een opslag brengen. Dit is ook een goede optie als u nog niet weet wat u met de spullen gaat doen. Als laatste worden de eventuele extra werkzaamheden uitgevoerd. Zodra deze zijn afgerond wacht enkel nog de oplevering aan u of een derde partij. Ook hierin kunnen wij u ontzorgen.

Werkwijze van ontruimt.nl
PROVK-garantie keurmerk

Betrouwbaar

PROVK-garantie keurmerk

Om onze kwaliteit te garanderen, werken wij op basis van onderstaand PROVK-garantie keurmerk. Zo weet u waar u op kunt rekenen en leveren wij altijd goed werk voor al onze klanten.