4.7/5

Appartement ontruimen

4.8/5
- Beoordeeld met een 9,8/10
Appartement ontruimen

Over deze dienst

Onze ontruimers staan voor u klaar.

Een appartement ontruimen is vaak veel lastiger dan het ontruimen van een woning. Een appartement bevindt zich vaak in een appartementencomplex en bevindt zich in het gunstigste geval op de begane grond. Wanneer dit niet het geval is en het appartement nogal hoog gelegen ligt in het complex, kan een ontruiming een hele klus zijn. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen.

Wij hebben diverse ervaringen met een appartement ontruimen in zowel de binnenstad als daarbuiten. De eerste of twaalfde etage, geen probleem! Uw appartement ontruimen doen wij snel en vakkundig. Indien nodig maken wij gebruik van professionele middelen om de ontruiming veilig, zonder onnodig overlast en snel te laten verlopen. 

Overzichtelijke aanpak

Onze efficiënte werkwijze

Bij iedere boedelruiming hanteren wij onze werkwijze. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging brengen wij in kaart wat uw wensen zijn. Binnen 12 uur na de bezichtiging ontvangt u van ons een offerte. Na uw bevestiging doorlopen we samen de volgende stappen:

Onze aanpak​
appartement ontruimen

Betrouwbaarheid

PROVK-garantie keurmerk

Om onze kwaliteit te garanderen, werken wij op basis van onderstaand PROVK-garantie keurmerk. Zo weet u waar u op kunt rekenen en leveren wij altijd goed werk voor al onze klanten.

PROVK-garantie keurmerk

Klanten vertellen...

Vrijblijvende offerte aanvragen

Algemeen offerte aanvraag formulier
Onze klantbeloften
Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op: 033-2035009 of e-mail naar info@ontruimt.nl.

Oplevergarantie
Oplevergarantie bij de ontruiming
appartement ontruimen

Zonder kosten

Altijd vrijblijvend inbegrepen

Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit boedelruimen. Wij doen nog veel meer waar u voordeel uit haalt en de natuur ook. 

Bij ons zijn de afvalstortkosten ook altijd meegenomen in de offerte. Wij werken niet met narekeningen. Een boedelruiming kunt u natuurlijk ook zelf doen. Alleen werken bedrijven zoals de ROVA in Amersfoort met maximale stortingshoeveelheden. Grote kans dat uw hoeveelheid op de gemeentestort voor problemen kan zorgen.

experts & specialisten

Meerdere diensten onder één dak

Naast de boedelruiming zijn er vaak ook andere werkzaamheden die moeten gebeuren. Schilderwerk, sloopwerk, vloerbedekking verwijderen, herstelwerkzaamheden of andere extra diensten. Wij streven ernaar om u een totaaloplossing te bieden.

Van het opleverklaar maken van een woning tot de volledige schoonmaak van een zwaar vervuilde woning. In overleg met uw casemanager is alles mogelijk door ons brede netwerk van partners. Om de kwaliteit te waarborgen en klantervaring te verbeteren blijven wij altijd uw aanspreekpunt. U hoeft dus altijd maar met één partij af te stemmen.

appartement ontruimen
appartement ontruimen

daarom Ontruimt.nl

Waarom mensen voor ons kiezen

Veel gestelde vragen

Wij bieden u een 100% tevredenheidsgarantie. Wij leveren altijd bezemschoon op en voeren ook klein demontagewerk voor u uit. Wij werken niet met narekeningen en wij kunnen het ontruimde voor u opleveren aan de betreffende partij.

De meeste ontruimingen liggen onder de €1200,-. De prijs wordt bepaald door diverse factoren. Wilt u een offerte op maat met de beste prijs ontvangen? Vraag gerust een geheel vrijblijvende totaalofferte op!

In de basis niet en vaak is dat ook niet van toepassing. Heeft u nog inboedel van waarde staan? Wij kunnen een taxateur voor u inschakelen als u dit wenst. Slaat u (een deel van) de inboedel liever op? Dit is altijd mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

In bijna alle gevallen zijn wij in één dag klaar met de klus. Dit hangt natuurlijk af van de omvang dus het kan langer duren maar dit bespreken wij van te voren altijd met u. 

Uiteraard! Heeft u een verhuizing en ontruiming als combinatie, bijvoorbeeld omdat u kleiner gaat wonen? Wij helpen u graag. Zo heeft u maar één aanspreekpunt en hoeft u zelf geen losse zaken te regelen. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Snel duidelijkheid? Wij helpen u graag.