fbpx
4.7/5

Appartement ontruimen

4.8/5
- Beoordeeld met een 9,8/10
Appartement ontruimen

Over deze dienst

Onze ontruimers staan voor u klaar

Een appartement ontruimen is vaak veel lastiger dan het ontruimen van een woning. Een appartement bevindt zich in een appartementencomplex en in het gunstigste geval op de begane grond. Wanneer dit niet het geval is en het appartement nogal hoog gelegen ligt in het complex, kan een ontruiming een hele klus zijn. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen. Wij hebben veel ervaring met deze projecten in zowel de binnenstad als daarbuiten. De eerste of achtste etage, geen probleem! De opdracht voeren wij snel en vakkundig uit. Wij gebruiken professionele middelen om de ontruiming veilig, zonder onnodig overlast en snel te laten verlopen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier (Woningontruiming pagina)
Onze klantbeloften
Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op: 033-2035009 of e-mail naar info@ontruimt.nl.

Oplevergarantie
Oplevergarantie bij de ontruiming

Reviews van onze klanten

Overzichtelijke aanpak

De uitdagingen van een appartement ontruimen

Een appartement ontruimen is veelal lastiger dan het ontruimen van een andere type woning. De bereikbaarheid speelt daarbij de grootste factor. In het appartementencomplex is er vaak een centrale hal/toegangsdeur waar veel doorloop is. Dit kan het proces vermoeilijken omdat u hiermee rekening moet houden tijdens de ontruiming. De liften van het complex kunnen bezet zijn waardoor de wachttijd aardig op loopt. De kans is ook groot dat er veel afstand zit tussen de voordeur van het appartement en de lift van het complex. Dit kan ook gelden voor de afstand tussen de voordeur van het complex/de lift tot aan de bus of afvalcontainer. Dit kost veel tijdens de ontruiming, iets waar u niet genoeg van kunt hebben tijdens de ontruiming.

In de vorige alinea hebben we nog niet gesproken over de praktische ongemakken van de (ontbrekende) faciliteiten in het appartementencomplex. Veel complexen hebben geen lift waardoor alle (zware) items met de hand van de trap af gedragen moeten worden. Dit maakt de ontruiming tijd technisch een grotere uitdaging omdat daarbij veel tijd verloren gaat, en zeker als er veel mensen gebruik maken van de trap. In het gunstige geval dat er een lift aanwezig is kan er nog steeds sprake zijn van een grote uitdaging. Veel complexen hebben een lift die diverse items van de inboedel uit het appartement niet toelaat vanwege de grootte. In dat geval moet een oplossing worden gezocht die vaak buitenomgaat, via de zogenoemde verhuislift. Wij hebben daar ook veel ervaring mee en zorgen voor een vloeiend proces waarbij de spullen veilig en snel beneden komen.

Een andere uitdaging bij een appartement ontruimen is de berging. Deze ruimte zich meestal op de begane grond maar kan ook naast de voordeur van het appartement zitten. In dat tweede geval is het ontruimen van de berging nog lastiger dan wanneer de berging op de begane grond zit. Dit komt door de spullen die over het algemeen vaak in een berging aanwezig zijn. Deze spullen zijn veelal lastig bij elkaar te rapen en in grote aantallen te verzamelen en verplaatsen. Vuilniszakken of bakken voor het afval werken dan vaak niet waardoor er vaak met die spullen moet worden gelopen. Al deze loopjes kosten veel tijd waardoor er veel tijd verloren gaat. In het geval dat de berging wel op de begane grond zit is het de berging vaak nog een uitdaging in de planning. Doordat de ruimte zich niet in het directe zicht bevindt wordt deze vaak vergeten of over het hoofd gezien. Dit zorgt snel voor problemen met het inladen/vullen van de bus of de planning.

Een appartement staat nooit op zichzelf. Het complex is dan ook een belangrijke factor tijdens de ontruiming. Een modern complex heeft vaak een brede doorloop in de hal, op de trappen en de balustrade. Oudere complexen hebben vaak geen of een kleine lift. Een oudere lift werkt daarbij vaak ook trager en kan niet veel gewicht aan. Het type complex is ook heel relevant. Is er sprake van een groot complex met één of meerdere liften of gaat het om een kleiner complex met alleen trappen. De doorloop in het complex kan de ontruiming een grotere uitdaging maken door wachttijd op de trap of voor de lift. Gaat het om een bejaardenflat waarbij veel bewoners ook afhankelijk zijn van de lift of ligt de gemiddelde leeftijd lager waardoor u makkelijker bij de lift kan?

Al deze factoren zorgen voor een grote uitdaging waarbij het vaak niet gaat om de grootte van het appartement zoals het aantal kamers of vierkante meters maar zijn vooral de factoren bereikbaarheid en hoeveel spullen bepalend voor het project. Wij kunnen uw appartement snel en vakkundig ontruimen door onze jaren ervaring en professionele middelen. Wij zorgen voor veiligheid op de locatie tijdens de ontruiming waardoor alle spullen snel en veilig beneden komen voor de juiste verwerking.

Bijkomende zaken bij een appartement ontruimen

Vaak worden appartementen sneller verkocht dan een gemiddelde woning. Veel appartementen worden ook gebruikt voor de verhuur. Het is dan ook vaak zo dat er snel geschakeld moet worden en er een derde partij zoals een verhuurder of makelaar bij de situatie is betrokken. Voor de verkoop of oplevering aan de verhuurder kan het nodig zijn dat u extra werkzaamheden uit moet voeren. De woning moet dan niet alleen leeg maar er moeten ook kleine herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het kan dan gaan om het verwijderen van schroeven en spijkers uit de muur en het opvullen van de gaten of zelfs het verwijderen van de vloer. Wij kunnen ook deze werkzaamheden voor u uitvoeren volgens de voorschriften/wensen van de makelaar of verhuurder. Zo is het appartement in de gewenste staat voor de oplevering en hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Of bel 033-2035009

Overzichtelijk

Wat kost een appartement ontruimen?

De uitdagende factoren die komen kijken bij een appartement ontruimen hebben veel invloed op de prijs van de ontruiming. Zoals eerder besproken hebben de grootte van het appartement (en daarmee vaak samenhangende hoeveelheid spullen), locatie van het complex en het appartement in dat complex, de faciliteiten in het complex en locatie van de berging invloed op de prijs. Hieronder ziet u in een indicatie van de gemiddelde prijs die gevraagd wordt voor dit soort opdrachten. Wij rekenen wel met totaaloffertes. Dit betekent dat wij de afvalstortkosten opnemen in de offerte en u daardoor geen narekening krijgt als deze kosten hoger uitvallen. In het geval dat het gaat om een kleiner appartement op de begane grond zal de prijs snel in de buurt liggen van de linker pijl. In het geval dat het gaat om een groter appartement in een verouderd complex op een hogere etage ligt de prijs meer in de buurt van de rechter pijl. Er is dan namelijk vaak een verhuislift nodig of alle spullen moeten via de trap naar beneden worden gebracht.

Appartement ontruimen

* De gemiddelde prijzen van een appartement ontruimen.

Aanpak

Laat Ontruimt.nl uw appartement ontruimen!

Een op het oog klein project kan dus lastig worden als de genoemde factoren allemaal net de verkeerde kant op vallen voor u. Het aantal spullen is dan vaak te overzien maar door de faciliteiten bent u daar al snel lang mee bezig. Wij kunnen met onze expertise snel uw appartement ontruimen. Door onze totaalofferte, waar de afvalstortkosten bij in zitten, weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u van ons geen narekening. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

Werkwijze van ontruimt.nl
PROVK-garantie keurmerk

Betrouwbaar

PROVK-garantie keurmerk

Om onze kwaliteit te garanderen, werken wij op basis van onderstaand PROVK-garantie keurmerk. Zo weet u waar u op kunt rekenen en leveren wij altijd goed werk voor al onze klanten.