fbpx
4.7/5

Over ons

over ons

Wij zijn een ervaren ontruimbedrijf

Ontruimt.nl wordt gerund door een team van 10 jonge ondernemers die van aan- en doorpakken houden. Al snel vormden zij een ambitieus en hardwerkend team om zich heen met dezelfde aanpak en zienswijze. Met dank aan ons team kunnen wij u een betaalbare prijs bieden voor de ontruiming. 

Een ontruiming gaat verder dan alleen een betaalbare prijs. Daarnaast hechten wij ook waarde aan transparante communicatie. Hiermee bedoelen wij inzicht in onze aanpak, frequente updates en geen onverwachte kosten. Wij ontzorgen met lef en denken actief met u mee!

Ontruimt.nl

Wie zijn wij?

Ontruimt.nl is een relatief jong bedrijf binnen de ontruimingssector. Met vernieuwende ideeën en een scherpe visie maakt Ontruimt.nl uw ontruiming goedkoop en makkelijk. Met onze duidelijke en heldere communicatie kunnen wij u ontzorgen en de ontruiming snel en vakkundig uitvoeren.

Zo kunt u bezig gaan met de zaken die voor u belangrijk zijn. Gewoon een dienst waar geen rare haken of ogen aan zitten. Eerlijk, betrouwbaar en goedkoop. Met ontzorgen bedoelen wij ook echt ontzorgen. Met de optie tot een afspraak op afstand bespaart u tijd en energie. Dit zijn net de dingen waar u niet genoeg van kunt hebben in een turbulente tijd. 

Ontruimt.nl
Over ons

Onze partners

Tweede leven voor uw spullen

Tijdens het ontruimen komen we vaak bruikbare spullen tegen zoals meubels, apparaten en persoonlijke bezittingen. Deze items worden zorgvuldig gesorteerd en via onze partners gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor hergebruik. Hiermee dragen we bij aan een duurzame samenleving en voorkomen we onnodig afval. Onze samenwerking met kringloopwinkels, liefdadigheidsinstellingen en andere gespecialiseerde partners zorgt ervoor dat deze spullen op verantwoorde wijze een nieuwe bestemming vinden.

Overzichtelijke aanpak

Onze efficiënte werkwijze

Bij iedere boedelruiming hanteren wij onze werkwijze. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging brengen wij in kaart wat uw wensen zijn. Binnen 12 uur na de bezichtiging ontvangt u van ons een offerte. Na uw bevestiging doorlopen we samen de volgende stappen:

Of bel 033-2035009

Onze aanpak​
over ons

Betrouwbaarheid

PROVK-garantie keurmerk

Om onze kwaliteit te garanderen, werken wij op basis van onderstaand PROVK-garantie keurmerk. Zo weet u waar u op kunt rekenen en leveren wij altijd goed werk voor al onze klanten.

PROVK-garantie keurmerk

Klanten vertellen...

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier (korte versie)
Onze klantbeloften
Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op: 033-2035009 of e-mail naar info@ontruimt.nl.

Oplevergarantie
Oplevergarantie bij de ontruiming
Wat wij extra doen

Zonder kosten

Altijd vrijblijvend inbegrepen

Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit boedelruimen. Wij doen nog veel meer waar u voordeel uit haalt en de natuur ook. 

Bij ons zijn de afvalstortkosten ook altijd meegenomen in de offerte. Wij werken niet met narekeningen. Een boedelruiming kunt u natuurlijk ook zelf doen. Alleen werken bedrijven zoals de ROVA in Amersfoort met maximale stortingshoeveelheden. Grote kans dat uw hoeveelheid op de gemeentestort voor problemen kan zorgen.

experts & specialisten

Meerdere diensten onder één dak

Naast de boedelruiming zijn er vaak ook andere werkzaamheden die moeten gebeuren. Schilderwerk, sloopwerk, vloerbedekking verwijderen, herstelwerkzaamheden of andere extra diensten. Wij streven ernaar om u een totaaloplossing te bieden.

Van het opleverklaar maken van een woning tot de volledige schoonmaak van een zwaar vervuilde woning. In overleg met uw casemanager is alles mogelijk door ons brede netwerk van partners. Om de kwaliteit te waarborgen en klantervaring te verbeteren blijven wij altijd uw aanspreekpunt. U hoeft dus altijd maar met één partij af te stemmen.

over ons
Klantbeloften

daarom Ontruimt.nl

Waarom mensen voor ons kiezen

Veel gestelde vragen

Wij bieden u een 100% tevredenheidsgarantie. Wij leveren altijd bezemschoon op en voeren ook klein demontagewerk voor u uit. Wij werken niet met narekeningen en wij kunnen het ontruimde voor u opleveren aan de betreffende partij.

De meeste ontruimingen liggen onder de €1200,-. De prijs wordt bepaald door diverse factoren. Wilt u een offerte op maat met de beste prijs ontvangen? Vraag gerust een geheel vrijblijvende totaalofferte op!

In de basis niet en vaak is dat ook niet van toepassing. Heeft u nog inboedel van waarde staan? Wij kunnen een taxateur voor u inschakelen als u dit wenst. Slaat u (een deel van) de inboedel liever op? Dit is altijd mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

In bijna alle gevallen zijn wij in één dag klaar met de klus. Dit hangt natuurlijk af van de omvang dus het kan langer duren maar dit bespreken wij van te voren altijd met u. 

Uiteraard! Heeft u een verhuizing en ontruiming als combinatie, bijvoorbeeld omdat u kleiner gaat wonen? Wij helpen u graag. Zo heeft u maar één aanspreekpunt en hoeft u zelf geen losse zaken te regelen. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Snel duidelijkheid? Wij helpen u graag.