fbpx
4.7/5

Opkoper inboedel

4.8/5
- Beoordeeld met een 9,8/10
Opkoper inboedel

Over deze dienst

Ervaren opkopers staan voor u klaar

Een inboedel opkoper is een prettige optie als u met een grote hoeveelheid spullen zit die te goed zijn om weg te gooien of geven. U kunt met een situatie als deze te maken krijgen door verschillende redenen. Inboedel opkopers zijn er daarnaast ook in heel veel soorten en maten. Sommige partijen zijn gespecialiseerd of geïnteresseerd in items zoals kunst of witgoed. Andere partijen kijken wat breder en hebben vaak oor naar uw totale aanbod. Wij bieden ook mogelijkheden voor situaties waarin u van alle spullen af wilt, maar de waarde daarvan niet verwaarloosbaar is. Wij bieden graag een totaaloplossing, waarbij wij de waarde van de spullen aan u vergoeden en de woning leeg opleveren. Zo hoeft u zelf geen tijd en energie te steken in de losse verkoop van alle spullen die waarde hebben.

Contactformulier

Contactformulier
Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op: 033-2035009 of e-mail naar info@ontruimt.nl.

Oplevergarantie
Oplevergarantie bij de ontruiming

Reviews van onze klanten

Overzichtelijke aanpak

Werkwijze van een inboedel opkoper

Het opkopen van inboedel gaat bij ons als volgt. Het verschilt niet veel van het normale proces bij een ontruiming. Bij een aanvraag voor een ontruiming bieden wij ook de mogelijkheid om een bezichtiging op afstand te doen. In een situatie als deze, waarin u op zoek bent naar een opkoper voor de inboedel, komen wij toch graag bij u langs. Na het indienen van een aanvraag nemen wij contact met u op. Hierin bespreken wij kort de situatie en plannen dan direct een bezichtiging op locatie. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om de situatie te bespreken, vragen voor te leggen of een bezichtiging te plannen, wij staan u graag te woord. Op de bezichtiging lopen wij een ronde met u door de woning. Wij kunnen tijdens de bezichtiging vaak al aangeven welke items wel en niet voor vergoeding in aanmerking komen. Wij overleggen ook direct met u over andere wensen, zoals items die vanwege de situatie verhuist moeten worden of al een andere bestemming hebben gekregen. Tijdens de bezichtiging wordt voor ons ook duidelijk wat de omvang van de klus is en welke items wel afgevoerd moeten worden naar een goed doel of een afvalverwerkingsbedrijf.

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een offerte. Hierop treft u een totaaloverzicht van wat er tijdens de bezichtiging is afgesproken. Denk hierbij aan de eventuele extra werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, een voorgestelde uitvoerdatum en de totale korting voor de spullen op de offerte. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar de spullen. U schakelt dan met 1 partij voor de gehele uitvoering. Bij akkoord op de offerte voeren wij de ontruiming uit op de afgesproken datum, waarbij wij in de meeste gevallen dezelfde nog op kunnen leveren.

Voordelen van een inboedel opkoper

Een opkoper voor de inboedel biedt vele voordelen. Inboedel opkopers besparen u vooral heel veel tijd en moeite. Het kost veel tijd om alle spullen zelf op waarde te schatten, (online) onder de aandacht te brengen, over de prijs te onderhandelen en het ophalen te regelen. Hier gaan vaak meerdere dagen en misschien wel weken overheen. Dan spreken we nog niet over de energie die daarin gaat zitten. Tijd en energie zijn vaak de factoren waarvan u niet genoeg kan hebben in de situaties waardoor een woning leeg moet. Door 1 partij in te schakelen die alles uit handen kan hebben hoeft u geen overbodige communicatie aan te gaan of te schakelen. U loopt daarnaast zelf ook geen risico. U weet wat u voor de spullen krijgt en het is de vraag of de opkoper deze prijs er ook voor krijgt. Door de situatie aan een opkoper uit te besteden maakt u zelf ook geen kosten, zoals bij het huren van een opslag. De verkoop van de gehele huisraad kan een langere periode duren, zeker als u nog over de prijs moet onderhandelen. Het huren van een opslag en het verplaatsen van de gehele huisraad naar die opslag brengt ook kosten met zich mee, nog niet gesproken over de tijd die dat proces kost.

Een ander groot voordeel is dat wij alle zorgen uit handen kunnen nemen voor u. Met onze totaaloffertes weet u waar u aan toe bent en wij kunnen altijd opleveren naar de gewenste oplevervoorschriften. De oplevervoorschriften kunnen variëren, want voor de oplevering aan een verhuurder gelden bijvoorbeeld andere voorschriften dan bij de verkoop van een eigen woning. Zo kunnen wij ook uw keuken demonteren, de vloer verwijderen of pluggen verwijderen en de gaten vullen. Wij ontfermen ons daarnaast ook over de gehele huisraad. Mogelijk dat niet alle spullen nog van een noemenswaardige waarde zijn. Wij bieden totaaloffertes en dus ook totaaloplossingen. Dat betekent dat wij de gehele uitdaging graag op ons nemen en de woning opleveren volgens de oplevervoorschriften. Wij ontruimen de gehele woning en verhuizen de spullen van waarde wat u direct terugziet op de offerte. Zo hoeft u maar met 1 partij het contact te voeren en kunt u uw tijd en energie in de dingen stoppen die er echt toe doen.

Of bel 033-2035009

Overzichtelijk

Situaties waarin inboedel opkopers uitkomst bieden

Inboedel opkopers zijn handig in diverse situaties. Vaak is dit gewenst in situaties waarin een familie onverwachts overlijdt. Nabestaanden hebben dan vaak de zware taak om de woning leeg te maken en op te leveren aan de verhuurder of voor de verkoop. Alle spullen weggooien is dan de optie die het minste tijd vergt, maar hartstikke zonde als de spullen nog een noemenswaardige waarde omvat. Het proces is emotioneel en fysiek zwaar, maar door een opkoper in te schakelen geeft u deze zorgen uit handen. Andere situaties zijn een verhuizing of emigratie waardoor u een complete huisraad over heeft. Bij een verhuizing van een grote naar kleine woning blijven er vaak veel spullen over. Denk hierbij aan meubels en andere spullen. Een verhuizing naar een ander land is logistiek een enorme uitdaging. De kosten hiervoor zijn ook vaak erg hoog. Bij een emigratie denkt men vaak aan een nieuwe start, waardoor er ook vaak een compleet nieuwe huisraad wordt aangeschaft. Een ander voorbeeld is een faillissement, van bijvoorbeeld een bedrijf. De termijnen van oplevering zijn dan vaak kort en er is zijn veel spullen van waarde die niet snel en gemakkelijk verkocht kunnen worden waardoor zij ergens ondergebracht moeten worden.

Opkoper inboedel
Opkoper inboedel

Informatie

Vragen over uw situatie?

Heeft u vragen over (een groot deel van) uw inboedel of een situatie? Wij staan u graag te woord. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem gerust contact op met via de contactgegevens op de pagina. Wij staan u graag te woord.

PROVK-garantie keurmerk

Betrouwbaar

PROVK-garantie keurmerk

Om onze kwaliteit te garanderen, werken wij op basis van onderstaand PROVK-garantie keurmerk. Zo weet u waar u op kunt rekenen en leveren wij altijd goed werk voor al onze klanten.