fbpx
4.7/5

Tuin leeghalen

4.8/5
- Beoordeeld met een 9,8/10
Tuin leeghalen

Over deze dienst

Onze ontruimers staan voor u klaar

Een tuin leeghalen is een situatie die niet heel bekend is. Toch komt het geregeld voor. Door omstandigheden kan een tuin een vervallen plek worden bij de woning. Een vervallen schuurtje, overwoekerd groen of oude spullen die al lange tijd in weer en wind staan. Dat zijn onderdelen die wij vaak zien bij een tuin ontruiming. De tuin is een belangrijk onderdeel van een huis. Toch kan het voorkomen dat een tuin soms te weinig aandacht krijgt en in een oerwoud veranderd. In dit soort gevallen is het fijn om binnen een dag weer met een schone lei te kunnen beginnen. Ontruimt.nl regelt het voor u! Een tuin leeghalen doen wij in razend tempo. Alles eruit, zodat er weer ruimte ontstaat voor een nieuwe start.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier (korte versie)
Onze klantbeloften
Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op: 033-2035009 of e-mail naar info@ontruimt.nl.

Oplevergarantie
Oplevergarantie bij de ontruiming

Reviews van onze klanten

Overzichtelijke aanpak

Tuin leeghalen op de juiste manier

In de praktijk zien wij vaak situaties waarin een opdrachtgever voor een flinke uitdaging staat. Dit zit voornamelijk in het probleem dat er minimaal twee partijen ingezet moeten worden voor het ontruimen van de tuin. In de tuin zijn vaak namelijk naast het overwoekerd groen, bestaande uit planten, struiken en bomen ook spullen aanwezig. Dit zorgt voor de lastige situaties dat hoveniers de klus niet aan willen nemen omdat er spullen in de tuin staan. Ontruimbedrijven nemen de klus dan vaak niet aan omdat de spullen tussen al het overwoekerd groen liggen. Het leeghalen van de tuin (het weghalen van de spullen) wordt dan namelijk vaak bemoeilijkt door de vastgegroeide zaken. Dit kan al voorkomen bij het betreden van de tuin, waarbij de schuttingdeur is dichtgegroeid.

Voor het leeghalen van uw tuin bent u bij Ontruimt.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de totaaloplossing voor dit soort situaties. Met onze aanpak laten wij namelijk beide problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het weghalen van alle zaken die aanwezig zijn in de tuin, het snoeien van overwoekerd groen, het zagen van grote struiken/bomen, voor alles kunt u bij ons terecht. Zo heeft u voor het hele project een vast aanspreekpunt en zorgen wij ervoor dat u met een schone lei kan beginnen. Wij zorgen namelijk voor de ideale oplevering waarmee u de volgende stap kan nemen, zoals het laten renoveren van de tuin door een hovenier bijvoorbeeld. Wij adviseren u om een project als deze in twee fasen in te delen. Stem deze zo goed mogelijk op elkaar af door goed helder te krijgen hoe u de tuin moet opleveren bij de start van werkzaamheden. Dit kunt u dan aan ons doorgeven voor de oplevering.

Voor een tuin ontruiming werken wij namelijk altijd met een schone basis als einddoel. Een lege vlakke tuin is vaak de gewenste situatie waarmee u makkelijk een vervolgstap kan nemen. Al het overwoekerd groen is weg en de spullen zijn uit de tuin. Zo kunt u zelf bepalen op welke manier u verder wilt en wordt u niet op kosten gejaagd. Voor het leeghalen van de tuin is ook het juiste gereedschap en materiaal nodig. Wij maken gebruik van professioneel gereedschap en materiaal om de klus goed en naar uw opleverwensen te klaren. Op die manier kunnen wij de opdracht snel en soepel laten verlopen. Hierbij worden ook altijd de juiste veiligheidsmaatregelen in acht genomen.

Uw tuin opruimen is erg arbeidsintensief. Een dag werken in de tuin is vaak al een zware taak die veel vraagt van uw lichaam. Het weer kan daarbij ook veel invloed hebben op het succes van het project. Wij voeren de opdracht snel uit. De ontruiming is uniek in zijn soort maar is vaak goed te overzien door de beperkte afmetingen van een tuin. De opdracht is daardoor al vaak binnen een dag en soms zelfs een halve dag uitgevoerd. Als wij een tuin leeghalen komt er vaak veel groen afval beschikbaar. Hiervoor wordt vaak een container geplaatst. Dit gebeurt natuurlijk altijd in goed overleg met u en deze staat er altijd nooit langer dan nodig. Door onze korte lijntjes met afvalverwerkers kunnen wij de overlast voor de buurt zo goed mogelijk beperken.

Of bel 033-2035009

Overzichtelijk

Kosten tuin leeghalen

Een tuin leeghalen kan op veel manieren, geen ontruiming is hetzelfde en tuinen zijn er in veel verschillende maten. Maar wat gaat een tuin leeghalen kosten? De prijs van een ontruiming wordt door meerdere factoren bepaald. Dit hangt sterk af van de hoeveelheid spullen in de tuin, de bereikbaarheid van de tuin, binnen welke termijn de tuin leeggehaald moet worden en de afvalstortkosten. De bereikbaarheid van de tuin kan erg verschillen. Overwoekerd groen kan echt overal zitten, zeker als het voor een langere periode haar gang kon gaan. Zo kan het nodig zijn spullen in de tuin losgeknipt moeten worden voordat zij verwijdert kunnen worden, maar is het ook mogelijk dat oude (vaak kleinere) overkappingen helemaal zijn opgeslokt door de planten waardoor die in delen losgeknipt moeten worden voordat zij verwijdert kunnen worden.

Hiernaast in de afbeelding geven wij u inzicht in de meest gemiddelde prijzen. Afhankelijk van de hiervoor genoemde factoren kan u meer bij de linker pijl of meer bij de rechter pijl in de buurt zitten. Wilt u graag een vrijblijvende indicatie voor het leeghalen van uw tuin? Neem gerust contact met ons op.

Kosten tuin leeghalen

* De gemiddelde prijzen van een tuin leeghalen.

Aanpak

Uw tuin leeghalen doen wij als de beste

Ontruimt.nl is de beste partij voor het helpen bij uw project. Uw tuin leeghalen doen wij graag zodat u weer verder kunt met het project en de oude situatie achter u kunt laten. Wij kunnen u namelijk helpen met het snoeiwerk maar ook met het weghalen van alle spullen in de tuin. In tegenstelling tot andere partijen werken wij ook met totaaloffertes. Via een (online) bezichtiging bieden wij u een vrijblijvende offerte. Wij maken een inschatting van de opdracht en afvalstortkosten op de bezichtiging of via het beeldmateriaal. Op basis van die informatie stellen wij de vrijblijvende offerte op. In het geval dat de kosten hoger uitvallen krijgt u van ons geen narekening. Heeft u vragen over het proces, de prijs of iets anders? Wij staan u graag te woord! Neem gerust contact met ons op.

Werkwijze van ontruimt.nl
PROVK-garantie keurmerk

Betrouwbaar

PROVK-garantie keurmerk

Om onze kwaliteit te garanderen, werken wij op basis van onderstaand PROVK-garantie keurmerk. Zo weet u waar u op kunt rekenen en leveren wij altijd goed werk voor al onze klanten.