fbpx
4.7/5

Bedrijfsontruiming

4.8/5
- Beoordeeld met een 9,8/10
Bedrijfsontruiming

Over deze dienst

Onze ontruimers staan voor u klaar

Een bedrijfsontruiming kan verschillende oorzaken hebben. Door een faillissement, bedrijfsbeëindiging of verhuizing kan het nodig zijn dat er een bedrijfsontruiming plaatsvind. Wat deze situaties allemaal gemeen hebben is dat er veel organisatie werk bij komt kijken. Dat zijn nou net die dingen waar u geen tijd voor heeft. Uw tijd en energie gebruikt u liever voor het organiseren van andere zaken dan het ontruimen van de overbodige inventaris. Voor een bedrijfsontruiming brengen wij uw wensen in kaart en maken afspraken over de uitvoering. Samen met u inventariseren wij de situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wat er moet gebeuren met de spullen, extra werkzaamheden en het minimaliseren van overlast vanwege eventuele andere bedrijven die aanwezig zijn in het bedrijfspand.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Offerte aanvraag formulier (korte versie)
Onze klantbeloften
Direct contact

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op: 033-2035009 of e-mail naar info@ontruimt.nl.

Oplevergarantie
Oplevergarantie bij de ontruiming

Reviews van onze klanten

Overzichtelijke aanpak

Een bedrijfsontruiming, wat is dat?

Een bedrijfsontruiming is een unieke dienst in de categorie van ontruimingen. De opdracht draait natuurlijk om het weghalen van alle spullen uit een ruimte. Het pand en de spullen zijn echter wel heel anders dan bij een andere soort ontruiming. Het pand is vaak groter wat zorgt voor een logistieke uitdaging. Spullen kunnen hoog zijn opgestapeld en moeten over langere afstanden verplaatst worden. Bij een bedrijfsontruiming zijn er ook vaak spullen in het pand aanwezig die de opdracht uitdagend maken. Het gaat dan vaak om zware spullen zoals machines die lastig te ontruimen zijn. Dit geldt voor het verplaatsen en transporteren van de spullen maar ook voor het aanbieden van de spullen voor eventuele afvalverwerking of opslag. Een pand hoeft niet altijd eigendom te zijn van een bedrijf maar kan ook gehuurd worden. Dit betekent dat de kans groot is dat het pand in de originele staat moet worden teruggebracht. Wij ontruimen alle soorten panden voor een bedrijfsontruiming. De meest voorkomende opdrachten zijn voor winkels en kantoorruimtes. De panden die wij kunnen ontruimen zijn:

  • Kantoorruimtes
  • Winkelpanden
  • Bedrijfshal
  • Magazijn
  • Bedrijfsunit
  • Horecapand

Een bedrijfsontruiming, wat komt daar bij kijken?

Bij een bedrijfsontruiming kunnen diverse extra diensten komen kijken, bijvoorbeeld voor de oplevering van het pand aan de verhuurder. Afhankelijk van het type pand kunnen er verschillende extra diensten nodig zijn voor de oplevering. In een kantoorpand kan het nodig zijn dat de vloer zoals het laminaat of de vloerbedekking wordt verwijderd. Het terugbrengen naar de originele staat kan nog verder gaan. Het verwijderen van kabels, systeemplafonds of tussenwanden in het pand komt ook geregeld voor bij een bedrijfsontruiming. Het pand kan een aardige grootte hebben wat betekent dat er ook grootte hoeveelheden vloerbedekking of scheidingswanden weggehaald moeten worden. Dit zijn planmatig uitdagende projecten die veel tijd en energie vragen. De hoeveelheid is vaak lastig te overzien vanwege het grootte oppervlak.

De bedrijfsontruiming laten uitvoeren door een specialist

Een bedrijfsontruiming kan nodig zijn om verschillende redenen. De meest voorkomende redenen zijn een verhuizing, een tijdelijke sluiting of een permanente sluiting door bijvoorbeeld een faillissement. Eerder viel te lezen dat dit soort projecten veel tijd en energie vragen omdat ze groot en ingewikkeld zijn. Wij kunnen als professionele ontruimers u volledig ontzorgen. Dit betekent dat wij alle praktische zaken op ons nemen van het leegruimen van het pand tot de extra diensten en de oplevering aan de verhuurder. Zelfs voor het verhuizen van een deel van de spullen zijn wij in te zetten. Een bedrijf ontruimen is een zware en intensieve opdracht die emotioneel lastig kan zijn. Dit wordt al snel vermoeilijkt door een emotionele lading die er op kan zitten. Grote kans dat u al enige jaren uw ziel en zaligheid hebt ingezet voor het bedrijf.  

Wij kunnen hier met onze vakmannen een professionele afstand in bewaren en ons goed focussen op de praktische uitvoering van de opdracht. Natuurlijk zijn wij ons altijd bewust van de situatie en houden wij rekening met uw wensen die wij eerder, samen met u, in kaart hebben gebracht. Door de ingewikkelde klus uit handen te geven houdt u meer tijd en energie over voor zaken die echt belangrijk zijn.

Of bel 033-2035009

Overzichtelijk

Kosten bedrijfsontruiming

De kosten voor een bedrijfsontruiming zijn vooraf lastig in te schatten. Dit hangt echt af van de situatie. Bij een andere soort ontruiming is het meestal mogelijk een brede, maar realistische, inschatting te geven. Bij een bedrijfsontruiming is deze inschatting zo breed dat het geen toegevoegde waarde is om die hier te noemen. Wij vertellen u wel graag over de factoren die invloed hebben op de prijs. De meest zwaarwegende factoren hangen nauw met elkaar samen. Het gaat dan om de grootte van het pand en de spullen die er in staan. De grootte van het pand heeft vaak invloed op de hoeveelheid spullen die aanwezig zijn maar ook op de toegankelijkheid van het pand en te overbruggen afstand. Een groter pand waarin een grote afstand moet worden overbrugd zal zorgen voor een hogere offerteprijs. Het type inboedel in het pand is ook een belangrijke factor voor de prijs. Gaat het om zware bedrijfsmachines? Dan gaat er ook meer tijd zitten in de planning, de ontruiming zelf en het afvoeren van de inboedel. De aard van de inboedel is dus bepalend voor de prijs maar ook de hoeveel in het pand is van invloed op de prijs. Gaat het om een relatief kleine hoeveelheid die niet zo zwaar is, dan zal de prijs ook voordeliger zijn. Ook zijn eventuele extra diensten van invloed op de prijs. Wij willen u dan ook adviseren om deze zo goed mogelijk in kaart te brengen. Het kan u veel geld besparen als u weet welke wensen de verhuurder heeft voor de oplevering. Eerder op deze pagina las u dat het verwijderen van de vloer, een systeemplafond binnen de dienstverlening vallen. Ook is een schoonmaak, naast de stofzuigerschone oplevering, mogelijk.

Kosten bedrijfsontruiming

* De gemiddelde prijzen van een bedrijfsontruiming.

Aanpak

Een bedrijfsontruiming, hoe doen wij dat?

Via deze pagina en op andere plekken op de website kunt u bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij plannen dan met u een (online) bezichtiging voor de opdracht. Wij inventariseren samen met uw wensen, de uitvoeringstermijn, omvang van de opdracht en eventuele extra werkzaamheden. Bij Ontruimt.nl werken we met totaaloffertes. Dit betekent dat onze offerte ook de afvalstortkosten bevatten op basis van een inschatting van onze experts. In het geval dat deze kosten hoger uitvallen ontvangt u van ons geen narekening. Wij inventariseren ook de inboedel en beoordelen of dit in aanmerking kan komen voor een tweede leven. Indien dat het geval is of op verzoek van u nemen wij contact op met onze partners om te laten beoordelen of er vraag is naar de inboedel en als dat het geval is worden deze aan onze partners gegeven.

Na de bezichtiging en acceptatie van de offerte, waarop wij altijd een uitvoerdatum voorstellen, gaat ons team van professionals aan de slag. Tijdens het project heeft u een vast aanspreekpunt die u op de hoogte houdt van de vorderingen. Met een flexibele en professionele aanpak wordt uw bedrijfsontruiming snel en vakkundig uitgevoerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Werkwijze van ontruimt.nl
PROVK-garantie keurmerk

Betrouwbaar

PROVK-garantie keurmerk

Om onze kwaliteit te garanderen, werken wij op basis van onderstaand PROVK-garantie keurmerk. Zo weet u waar u op kunt rekenen en leveren wij altijd goed werk voor al onze klanten.