fbpx
4.7/5

PROVK Garantie Keurmerk

PROVK-garantie keurmerk

P: Professionaliteitsgarantie

Helaas zijn er een hoop sjacheraars in de ontruimsector. Wij willen ons graag van hen onderscheiden. Daarom doen wij er alles aan om onze ontruimers op te leiden en beter te maken in hun vak. Ontruimers beginnen bij ons als junior ontruimer die minimaal 25 ontruimopdrachten moeten voltooien in samenwerking met een senior ontruimer.

Met deze aanpak garanderen wij dat onze ontruimers alle kneepjes van het vak weten en dus vakkundig en snel een ontruiming kunnen uitvoeren. 

Naast ervaring hechten wij ook veel waarde aan betrouwbaarheid. Om die reden hebben al onze ontruimers een verklaring omtrent gedrag (VOG). 

R = Recyclegarantie

Het ontruimen van spullen hoeft niet te betekenen dat alles verloren gaat. Niet alles is afval, het kan voor iemand anders nog heel bruikbaar zijn. Als u het aan ons vraagt, dan kunnen bijna alle spullen een tweede leven krijgen. Om die reden zijn wij telkens bezig met het verbreden van ons partnernetwerk. 

Met onze partners en in samenwerking met lokale goede doelen zorgen wij ervoor dat alle spullen, die dit verdienen, een tweede leven krijgen. Denk hierbij aan partners als Het Leger des Heils en omliggende kringloopwinkels. 

O = Ontruimgarantie

Het is erg vervelend als door omstandigheden de ontruiming niet kan plaatsvinden. Mocht dit bij u gebeuren, dan begrijpen wij dat u zich geen zorgen wilt maken over de voorwaarden van de ontruiming die gepland staat. Om die reden geven wij een ontruimgarantie af. Dit betekend dat u zich geen zorgen hoeft te maken over veranderende voorwaarden. Wij garanderen dat het pand zorgvuldig en naar behoren ontruimt wordt op het moment dat het u uit komt. 

V = Veiligheidsgarantie

Ontruimen kan soms erg gevaarlijk zijn. Denk aan schadelijke stoffen zoals asbest die vrijkomen of scherpe voorwerpen die tevoorschijn komen. Om die reden willen wij ons personeel zo goed mogelijk beschermen. Daarom krijgen onze ontruimers altijd de beste kwaliteit handschoenen en werkkleding. Zo kunnen zij op een veilige manier uw pand ontruimen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. 

K = Klanttevredenheidsgarantie

Wij hechten veel waarden aan de ervaringen van onze klanten. Daarom vragen wij al onze klanten om een beoordeling achter te laten na de ontruiming. Wij doelen altijd op 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit is goed te zien in onze beoordeling van 4,9 van de 5 sterren.